2019 TOP SPALVA, GYVYBINGOJI KORALINĖ

2019 TOP SPALVA, GYVYBINGOJI KORALINĖ

Apie spalvų galią galima kalbėti ir kalbėti.  Jei tipinė lietuvaitė nėra savo spintos užpildžiusi juodais, pilkais ir visų spalvų rudais tonais, tai, tikriausiai, ji grįžo iš emigracijos arba studijuoja dailę. Juokas juokais, visos tendencijos byloja, kad esame prisirišę prie klasikinių spalvų, matyt jos suteikia saugumo. Tačiau, ar tikrai to visuomet reikia? Ypač šiais metais, kai į madingiausiųjų tonų podiumus įžengė puikioji koralinė (angl. living coral). Yeee, jos tikrai mums trūksta, kaip ir vitamino D. Spalvų institutas „Pantone“ koralinei suteikė „Pantone 16-1546“ pavadinimą ir apibūdino ją kaip kupiną gyvybės ir energijos. Skamba panašiai, kaip puodelis rytinės kavos, tiksliau, kaip savijauta jos išgėrus.

Koralinė spalva kartu su savimi atsinešė optimizmo, šilumos ir norą nuversti kalnus. Taip, ji tikras jėgos užtaisas, todėl puikiai tiks toms, kurios po ilgos žiemos stokoja entuziazmo ir šiaip – jaučia, kad viskas atsibodo juodai (na, kaip tas juodas megztukas pirktas per išpardavimą). 

Koralinė spalva tinka tiek blondinėms, tiek brunetėms, ir, žinoma, šatenėms, ugniaplaukėms ir juodaplaukėms. Netgi menka detalė, nebūtinai rūbas ar aksesuaras, pavyzdžiui, koralinės spalvos manikiūras jau bus tas pirmas žingsnelis link „spalvos 2019-ųjų karalienės“.

Taigi, kol dar už lango vyrauja visa pilkų atspalvių paletė, naršom ir ieškom tos šiltosios koralinės, kad pavasaris būtų ryškus ir energingas.

-Eglė-

Atsakyti

Visi laukai privalomi

Vardas:
El. paštas: (Neviešinamas)
Komentaras:

Blogo kategorijos

Naujausi komentarai

Populiariausi Straipsniai

Naujausi straipsniai

Blogo paieška

Įrašų etiketės

Blogo archyvas